Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon !

Hon står med en blomma så vacker i sin hand
och tårarna faller ner över blomman,

hon vill så gärna ge den till han hon
älskar , men hon vet inte om hon vågar,

ska hon eller inte , är tankarna som snurrar
runt, hon har inget att förlora om hon försöker

men kan förlora allt om hon inte försöker,
så hon vänder sig om till mig och sträcker fram blomman,

en tår rinner ner för mig kind när jag tar emot blomman,
öppna ditt hjärta och du kan få uppleva styrka du inte visste fanns..




Fri vers av Morgan
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-05 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan