Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och kärlek



Djupt in,


bland blodbestänkta skärvors kaos,


i den sammetslena kammarens mörker.



Där i själva livskraftens ursprungskälla


flämtar försiktigt ljuset,


en låga stark men skör.



Där kan förtvivlan förbytas till tro


och ett krossat hjärta kan så sakteliga,


börja hoppas på kärleken igen.








Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-05 21:53



Bookmark and Share


  ULJO
En text som berör mig djupt. Väl värd att bokmärkas.
2015-09-14

  Jordgubbsodlare
Lika lent som svart sammet är dessa rader! Underbar läsning, så tjusigt med vacker klang genom alliterationer och rytm. Tackar för en av de behagligaste poesiupplevelser jag haft denna sommar! Måste genast läsa igen! Bokmärker!
2013-08-06

    ej medlem längre
Tiden?
2013-08-06

  Siggesdotter
Hoppfullt sant och förtröstansfullt!
2013-08-05

    ej medlem längre
Finfin
2013-08-05

    ej medlem längre
den är fin!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP