Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabba minnen

efter en stig jag vandra glad och stark full av
energi som kommer att behövas på denna resa
jag nu ska för er berätta att det började på en
vacker äng full av flora och fjärdilar som
exploderar av färger i luften och ger den liv och
gör regnbågen osynlig och när jag blev äldre tog
jag asfalts vägen men naturen följd mej på sidorna
och omger mej lika glad och när jag blev vuxen så
finns naturen begränsad med betongen runt om den
som min frihet i den där jag finner glädjen att den
även finns där så full av liv och väcker gamla minnen
till liv på landet utanför storstan där jag föddes i frihet
innan dom låste mej in




Fri vers av den nakna poeten
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-05 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten