Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre text, ny bild :)


var inte rädd att gå sönder ( choka )



var inte rädd

att gå sönder, krama ej

din ledsenhet;

kanske där bland dina

spillror föds ditt

nya lyckligare jag;

var inte kär i

din gamla sorg - lyckan

kan känna sig utanför




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-06 17:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant det gäller att släppa taget
om det som varit
2013-08-07

  Yrre VIP
Sista strofen obetalbar, så sann!!
2013-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så rätt att inte hålla fast i det gamla...släppa och gå vidare...(åh en så gullig bild)
2013-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja älta inte om
älta i ny deg
ta ut nya steg
bli din egen
strateteg!
Se till att det
blir andra bullar!
2013-08-06

  Lars Hedlin
JA för efter moln och svart kommer sol och glatt ;)
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran