Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan fallet finns inget hopp

att en stjärna faller från himlen är det
ingen som ser endast under fallet för
då syns den några sekunder men det
räcker för att hålla hoppet uppe och
önskan om en bättre värd eller en
kärlek kanske ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-05 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten