Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statoil, Mora

 

Statoil, Mora  2013-07-05

 

du ser väl att bensinen låter
jag kan inte höra dig nu hör jag
vem äger svarta combin med hund

 

hunden attackerar mig ingen syns ingen
skäller x gånger här och ingen äger
jag äger cykeln och det är inte rätt

 

då får du vänta tills bilägaren kommer eller
gå hem till Noret och ta mått på dina fönster
det hade du glömt när jag såg dig sist




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-05 23:47



Bookmark and Share


  Gerd Vading
- du ser väl att bensinen låter -
Fantastiskt att tänka sig det!
Man känner ju igen sig miljön på en bensinmack.
2013-08-06

    ej medlem längre
jag läser humor och allvar. skön blandning
2013-08-06

  Madelene Edlund
Fint flyt :-)
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin