Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret är frågan

Kunskap är som trädet
ur jordens inre växa
Sen ej så konstigt är det
att vi alla söker läxan

Vi alla vill bli bättre
på att förstå vår jord
Men svaret som vi finner
översätts knappt med ord

Så vi lägger ut en pusselbit
med insikt ställs en fråga
Vars svar finns i det okända
långt bortom vår förmåga




Fri vers (Fri form) av Johan Brodd
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-17 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd