Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att älska; ordet älska


älska ord

 

du säger du skriver du läser du hör
du lyssnar ej

 

om att älska ord är dig enbart stärkande i ego
är att älska ord inte alls

mitt älska ord

 

(jag struntar i dina ord
vill veta vad dom betyder
och syftet med dem)

 

jag struntar likadant i dina pengar på banken
och dina saker och dina titlar och dina kunskaper

 

mitt älska gäller inte skalen
då vore matematik det enda jag behövde

 

ord
att älska ord
jamen varför

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-06 08:57



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härlig text, rytmisk och fin.
Väl fångat om att hitta sin inre styrka och slå sig fri.

Bra!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri