Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den goda tanken bär...

Om tider tycks obända
så hoppas ändå på
en liten dagsslända
som kan komma då.
Förgylla livets bana
och göra dagen skön
efter den så väl spana
eller för fram en bön!

Låt önskesången klinga
i trakten springa ut
och då lätt att inringa
nå´t gott som hörts förut.
I glädjen över ankomst
när önskat landat där
säg då till varenda blomst
allt det bara plus är!

På natten då du vilar
och tanken vaknar där
då får du be, den kilar
för nöjd du ligger här!
Be den genast slumra in
vila vid din sida
och då med önskan sin
till drömmens land glida...














Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-06 16:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint gillas mycket!
2013-08-06

    ej medlem längre
Så vackert detta.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt