Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Camilla Henemark ( i AB ) väntar på hösten, för sommaren är så slö och förvirrad


het sommar i år ( tanka )



http://www.youtube.com/watch?v=xX67g1iqadE


den slöa och


förvirrade sommaren


på väg mot sitt slut;


musiken fått värmeslag:


na - na - la - la - la - la - la...




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-06 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Let the summer continjue! ;) nananana nana .......;)
2013-08-07

  Solitaire VIP
Hahaha... Helskön :D
2013-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja allt somnar in
värmen är som ett
sömnmedel man blir
loj och lat slutar väl
att man paj bärs ut
på ett fat. Tack för
denna vers kamrat!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran