Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrast

vi hand i hand efter vägen ensamma
mellan fyra ögon intensiva och glansiga

glädjen är obeskrivlig och magisk med
bara henne i min värd som hon fyller

med preses allt jag har saknat av ett
hål inom mej som det drog kalla snåla

vindar inom mitt hjärta på så sätt så
slapp den ensamheten hjärtat mitt

det var en skarp kontrast från den
tråkiga vardagen till all kärlek i min

verklighet av så mycket färg




Fri vers av den nakna poeten
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-06 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten