Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en karl





jag vet en karl som samlar
på gamla serietidningar
inplastade
helt olästa
orginal om man vill

han har dem inlåsta i ett skåp
i källaren
dit bara han har tillträde

det är hans intresse

jag fick följa med en gång
och han visade mig de vackraste omslagen

han strök sakta över plasten
och försökte att inte gråta




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-06 23:25



Bookmark and Share


  agneta pichler
oj oj

vi e alla fixerade vid ngt mer llr mindre

men har han ngn kvinna
har ngt liv överhuvud taget ??

blir min fråga..


2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP