Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min iren

vägen har varit mörk smärtsam ett tag nu med
bilder av glädje som har plågat mej med sina

impuls blixtrande lyckliga minnen växlat med tråkiga
ej önskvärda då man säger saker handlingar gjorda

av stolthet nu i efterhand för att straffa mej skälv
jag förstår inte varför jag blåser ut ljuset så fort

någon tänder det som lyser upp min värd så jag ser
allt vackert som omger mej SNÄLLA VARFÖR !

VARFÖR ! plågar jag mej skälv jag har inga svar
eller förståelse för minna ord och dumdristighet

allt jag kämpar för och bygger upp som gör mej
glad stark raserar jag igen när jag finner lyckan

någon jag känner starkt för och känslan blir
bara starkare och min glädje går inte att hålla

till baka jag vill skrika rätt ut att jag älska dej
så att alla hör och vet att den diamant vid min

sida är med mej sitt liv vill hon dela med mej
det var jag som tog i mot henne när hon föll

för mej styrkan och glöden inom mej är så
intensiv och stark alla komplimanger jag får

när vänner ser glöden i minna ögon och
glädjen på minna läppar med mungipor som

når minna ögon det lyser stark av välmående
om mej och jag säger stolt det här är vad hon

har gjort mej till hon säger jag har inte gjort
någonting jag svarar jo du har räddat mitt liv

utan dej hade jag inte varit i närheten av
det jag är i dag det är en av sakerna jag

älskar dej för du är allt för mej i kärlek du
är störst i min värd för det är du som lyser

upp den så jag ser allt vackert du är där för
du tar upp hela min uppmärksamhet jag älskar

dej allt runt om dej bleknar av din skönhet i
min värld för jag ser bara dej det är magiskt

gränserna av vad som är omöjligt håller sakta
på att suddas ut som fotspåren vid stranden av

havet som sakta sköljs bort av vågor som tiden
smeker bort preses som din kärlek slipar dom

djupa ärren i mitt hjärta av sorg bort. tacksam
står jag vi din sida så länge du önskar mej

som din kärlek bakom min rygg kommer du
min livs tid söka skydd jag tar en kula för

dej om de behövs det är min kärlek till dej
jag heter Conny och jag älskar bara dej

till vägens slut ska vi vandra sida vid sida





Fri vers av den nakna poeten
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten