Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på bild: ett tomt storkbo...bara skuggor leker där


sommarens avskedsterapi ( tanka )



det regnar ute,


storkar är flygfärdiga;



sommar planerar


börja bocka av punkter,



och - göra sitt livs sorti!




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 12:53



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Sommaren är flygfärdig .... mot höst.
2013-08-08

  Sunlight
tidens spiral...

men tornseglarna skriar än lekfullt på sommarkvällarna...
2013-08-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag ser inte vad som sker
jag mot solen bara ler
mer och mer, ser ej
att nå´n drar, jag
ju bara har, blick
för sol just nu
i dessa da´r...
Avsked finns ej
på min agenda...
Även om Du talar
om tecken kända...



2013-08-07

  Lars Hedlin
Åter igen nästa år ;)
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran