Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om mäniskans oläkta själar

för min egen del när jag blickar mot värden finns
inget hopp och framtiden kan ej stoppa det skälv

förgörande av liv på jorden växter och kött med
hjärtan i för det är väll inte mer när man ser hur

vissa behandlar sin egen ras mäniskan jag har
ingen förståelse eller logits tänkande för dess

framfart och ingen förståelse för folket som
vandrar efter ledare som är av omänsklig natur

som beordrar dom att göra samma sak och det
finns inget hopp då hatet lever vidare i generationer

barn hör sina fäder bakom deras ryggar när dom
dränker sorgen och pratar politik eller minnen

fyllda av hat och sorg drycken öppnar deras
minnen och hjärtan tårar faller från starka

odödliga fäder och där börjar hatet hos barnen
och sprider sej som ringar på vattnet det finns


så mycket hat att det inte får platts med kärlek
vad fan !skulle eva på äpplet och göra ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten