Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självkännedom är en av nycklarna till ett lyckligare liv


om Fiskarnas tecken ( choka )

Fiskarna, dödens

och pånyttfödelsens tecken;

religiöst

romantiskt, kreativt

hjälpsamt, visionärt,

känsligt, självuppoffrande;

magiskt - men passivt;

människor i det tecken

blir lätt för snälla,

glömmer sin skapande

kapacitet, och

sjunker i självömkan;

innan de vänt sorg till glädje




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 14:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint min syrra är fisk ;)
2013-08-08

  Yrre VIP
Är inte en fisk utan tvilling, bra skrivet :)
2013-08-08

  Madeleine Richter
Konstigt nog verkar det stämma rätt bra, även om jag av princip ställer mig skeptisk till astrologin
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran