Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet hjärta





Hjärtat rullade ned för backen

slog mot grus och glas

men det kändes levande

just där bland smuts och jord


just där


där kunde hjärtat känna att det levde

för utan känslor och puls


var livet hårt






Fri vers av genni VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-08 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om kära hjärtat!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP