Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskopi

 

 

du kan kalla det slump på sätt och vis
det är magi
kalla det också onormalt och tillfälligtvis
det är magi


kalla det gärna för en happening
det är magi
du kan kalla det häpp och ingenting
det är magi

 

det är magi

och du kan kalla det maskopi
trick i bakfickan och ja det är just det

klick in i evigheten


det är magi förbi tid och rum
det är ögat till universum

 

 

 




Prosa av Pot Pourri
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-08 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri