Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig

Tyst gick jag vid ängelns sida
hon vars hjärta var som mitt
Men handen fick jag ej
för den måste jag lida obestritt

Jag är ljuset som leder in i mörkret
vem bryr sig
Det är bara ett sakrament
som ska silas genom världens temperament




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 450 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-27 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodsfullt i tankar...
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman