Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker nåd

En röst
filtrerad genom trä
tänka att nåd
är nåd, är nåd

Jag är mild
och mjuk
glad och säll
jag är vild och sjuk i kväll

Skapa i kaos
eller dö i leda
somna på måndag
vakna på fredag

Något fattas
något fattas alltid
innan döden drar sin säck
över livets gamla träck

Föddes
full av legender
sedan gick de sönder
en i sänder

Bara vara mild
och seende
inte besatt
och leende




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-27 12:41



Bookmark and Share


  aol
Ja ibland fattas något så tungt i hjärtedjupet
2019-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
när något alltid fattas hjälper tanken på nåd
eller för den delen
att
"bara vara mild
och seende"
2018-12-27

    ej medlem längre
"Något fattas".....
Ibland är livet tungt.
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman