Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av ozon

Klar som en regndroppe
full av ozon
säger hon:
tiden är bara ett lån

Hon säger
att kärlek är den största psykosen
som både raserar murarna
och öppnar upp låsen




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-27 12:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra! Glad att du är tillbaka med dina fina dikter, min vän!
2014-07-27

  KattenKin VIP
Kort och underbart.
2014-07-27

    ej medlem längre
Så är det!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman