Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen

i dag har jag varit på skatt jakt jag har jagat guld
i skogen kantarellers magiska kraft på det sätt att

att jag älskar naturen och allt levande i den jag
njuter av varje fotsteg jag sätter i skogen för det

sitter i generna det är därifrån vi kom en gång för
länge sedan innan vi började förstöra naturen och

bygga hus med cancer även kallat betong som
sprider sej och äter upp naturen bit för bit och

sprider sorg hos oss mäniskor när vi byter ut det
gröna levande mot det gråa döda som åter speglar

våra sinnen undermedveten depression preses som
det gröna i skogen har en undermedveten lugnande

efeckt när vi går i den för att få lugn i sinnet när vi
ska göra ett större beslut i våra liv så blir det bara

mindre och mindre av det men jag älskar skogen
den gör mej så full av liv och glädje




Fri vers av den nakna poeten
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-08 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten