Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, lånad bild från googel.


Du är min prins..




Världen går oss förbi, snurrar tusentals varv, vi står stilla, upp och ner och jag vet min vän, du har nästan gett upp, du berättar att du tar ditt liv...och jag vet att det är sant..

Jag kan bara önska dig att världen håller dig kvar, att just du inser att jag finns kvar, även om du flyr till andra änden av världen eller flyger till månen, jag går ingenstans, jag stannar.

Låt mig visa dig att du och jag når paradiset oavsett vilka brev vi får i vår brevlåda, låt oss ta negativt besked med ro, jag lovar dig jag stannar kvar och om inte det betyder något, då går mitt hjärta sönder och jag kan inte hålla dig kvar..




Fri vers av genni VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-08 15:59



Bookmark and Share


  Veronic@
<3 kram <3
2013-08-09

    ej medlem längre
Vemodigt värre....men fint diktat...
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP