Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en dag till

Jag sträcker mig flämtande efter allt som finns;
är det att lämna den kruka där jag är planterad?
Är det att sväva i rymden utan hopp om räddning?
Mina rötter är små, tunna, vita
och ändlöst slingrande, knutna och tvinnade;
jag kan dra och slita, vrida och rycka
men färglösheten, färglösheten,
den starka och tvingande färglösheten,
lämnar mig hängande över kanten.

Mina fingertoppar snuddar vid fönsterbrädan,
min andedräkt immar glaset.
En dag till, mitt hjärta, bara en dag till.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-08 19:54



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vackert och intensivt.. medkännande...
kanske en människa och
kanske en oerhört sorgsen bortglömd krukväxt på semestern.
Men braaa
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside