Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korp

Natt
och ändå korpen

som gnyr
i skogen

och hjärtat
är av järn

och näbben
glipar

för att viska
om väntan





Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-08 23:23



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Korpen har också mångbottnad innebör! Vackert!
2013-08-12

  Måna N. Berger
Korpen har många röster. Och ett hett hjärta.
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP