Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite smått stulna rader från Bröderna Lejonhjärta


Er befriare




Jag


Är


Kvinnan





Den levande

All makt åt mig!




Fri vers av Tess74
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-08 23:49



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Hahahaha, helt underbart! Både text och bild! :)
2013-08-09

  Elina Vacker
En kvinnlig "skorpa", hurra!! Död åt Tengil, Katla och Jossi!

Elina
2013-08-09

  Lars Hedlin
;) Kjam på dig ;)
2013-08-09

  Peter Stjerngrim VIP
Applåden är inte för budskapet som du förmedlar i sig ...
... Men däremot för hur självklart du förmedlar det ...
2013-08-09

  Kaptenlöjtnant
ha ha
fantastiskt
all makt till dig
2013-08-09

    ej medlem längre
Fy på dig snåljåp!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74