Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sann historia..orden haglade; ändå kunde man ana svart humor bakom många ilskna spjut


hört från bordet bredvid ( choka )

"... jag anklagar ju

inte dig, trots att allt

är ditt fel - jag älskar

dig mest av allt i världen,

därför blir allt ditt fel!

och denna tomhets eko

beror blott på dig -

måste du ändå förstå;

alla mina ord

handlar ju bara om dig!

bett av gudarna

andra ord, men nix, finns ej!

silvertejpat mun

men själ skrikit högt ditt namn,

så högt att alla

hört och stört sig så på dig -

att du dör och

återuppstår dagligen

är outhärdligt,

för att låna egna ord! "


" ...det har du råd med

du som fyllt nätet proppfullt;

så det krävs en till

dimension för alster

som du har på gång!

du är outtömlig ju!

bäst jag dör så hörs du ej! "




*****************************

jag förstod att dessa två hade varandra som
älskare och älskarinna och sina fasta partners
hemma


http://www.youtube.com/watch?v=4op1esLn4mc









Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 12:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh som i en film
ett manus detta är
nej i levande livet
det är ju där som
filmfolk hämtar
drivet för att få
till det, det var
ju givet...
2013-08-09

  Yrre VIP
Finurligt detta!
2013-08-09

  Lars Hedlin
Håller med Federico...Alla måste hitta sin egen väg til vad som funkar för dem!
2013-08-09

  Federico Romano
Kärleken är alltid en mellanväg av ärlighet & vad man själv vill uppnå. Att hitta kompromissen är just dilemmat..
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran