Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa alla orden

Jag sa alla orden
som om det vore lätt
som om jag bara pratade

jag sa dem
trots att jag inte vågade

du sa inga ord
inga riktiga ord

jag sa
jag går nu
som om det var lätt
som om benen kunde

jag sa inte
att jag inte stod ut
att jag måste bort
från dig

för du krossade mitt hjärta

med din tystnad

jag låtsades som inget
när du sa

nej vänta

jag låtsades jag orkar
lite till
med suset värken ovissheten
jag vet inte hur




Fri vers av AnnaBegins
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läste en gång till.. Var tvungen att bokmärka!
2013-08-09

    ej medlem längre
Kände denna starkt! Bra
2013-08-09

  Lars Hedlin
Berörs inom....
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins