Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versaler och interpunktion.

 

 

Stjärnljudet. Stumt.     Vattenflaskan viker  sig. 

Skalar bilden. Höstguldet.  Rhenguldet.  Sitter 

h  på rätt ställe.  Lär mig inte.     Mörka prickar 

i skogsbältet.  Salutjärnens svartvatten.    Häst

vi.  Sambandet mellan f och d.   Slätten tar oss. 

Dimstråket. Jag har röda örhängen i resväskan.

 

2013-08-09.




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 320 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-09 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och allt emellan Versaler och interpunktion lyser mer.
2013-08-29

  Ergo Summa
Underbart! Här finns det mycket att hämta!
2013-08-18

  Göran P Rödholm
Den här gillar jag verkligen! Stilfull och tänkvärd.
2013-08-13

  kerstin skriver VIP
oh, ja. lär mig inte. snajsigt!
2013-08-11

  Anya VIP
Originell och intressant. Tycker om de röda örhängena, de lyfter texten på en gripbar nivå.
2013-08-10

    ej medlem längre
spänning från första början till sista strofen och däremellan en verfremdungseffekt. står v och f på rätt ställe? Lär mig inte. Lär mig inte! Inspirerande.
2013-08-09

    ej medlem längre
Grammatiks, poetisk lärodikt.... Mycket bra
2013-08-09

  SatansSon
den var cool.
2013-08-09

    ej medlem längre
in
3
sant
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin