Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vävarsång

Himlens lille vävare
Av guld och silver bunden
Väver en stol
Att sänka ner i önskebrunnen
Himlens lille vävare
Väntar i ett hörn av solen
På sina attacker
Du, du, du
En fråga i vinden
Vem gjorde dig såhär ?
Himlens lille vävare
Av omsorg och av flit
Väntar nån stackars sate
Som ska åka dit
Himlens lille vävare
Väver ett liv
Av guld och silver spunnen
Som ska mätta munnen
Du, du, du
En fråga om kvällen
Vem gjorde allt det här...?




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-21 10:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En fantastisk dikt om livets stora frågor.
2013-08-21

    ej medlem längre
Ja, vem gjorde allt?
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman