Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är av kärlek har ett namn

Allt som är av kärlek har ett namn
Vi avlägsnar oss från mörkret
Befriade från sömnens tunga band
Små, gula blommor lyser på marken
Som bara solar kan
Allt som är av kärlek har ett namn
Vi går som tysta, blå violer
Vaggade av livets hand
Barnen i oss springer på vägen
Förda av vinden fram
Gräset smeker sakta jorden
Allt som är av kärlek har ett namn...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-21 10:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vackert poem.
2013-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Din vackra poetiska ord lyser som sol och måne!
2013-08-21

    ej medlem längre
Vackert diktat om kärleken.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman