Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma drömmar

Hybris, vildhet, eufori
Ingen kommer längre in
I mitt hjärtas etui
Bara stora, tomma drömmar
Och min spruckna poesi




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-21 10:05



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert vemod som berör !
2020-03-02

    ej medlem längre
Lite vemodigt om dina drömmar.
2013-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgliga ord! Men din poesi är otroligt vacker och begåvad.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman