Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart halvvägs till ett sekel

Detta faktum
plågade mig i sommar
vetskapen om att freden
i Aten firades den 14 november
kunskapen om att skotten i Sarajevo
ännu inte ägt rum, vad som göms i framtidens
sköte är kanske skrämmande men
alldeles säkert en källa till lärande
även för halvsekels gamla män
och kanske kanske det går
att minnas det vi
har lärt oss




Fri vers av Bengt VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-09 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP