Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över ytan är det ljus

kärlek kan komma lätt som en fallande fjäder
den kan vara lika oförstående som en illusion

även komma och försvinna ! det verkar som
ingen förstår den men en då vill alla ha den

och känner i mellan åt ett starkt beroende ut
av den som att tänja en vild häst skapad av

vatten preses så är kärleken den går att se
känna smaken ut av den lukten och man kan

känna en stark törst ut av den och man måste
dricka för att överleva man måste alltid ha den

närheten efter sin väg men man kommer aldrig
att tänja och rida in den för det är omöjligt att

få det att stanna i sin hand för med två som ser
varandra kan man ta sej upp till ytan och ta sej

i land men om det ej funkar så slutar man flyta
och sjunker ner till mörkret i djupet vare sej

man vill eller ej mentalt så ligger man där på
botten igen fylld av sorg ransonerad andning

väntandes på nästa mask som någon skönhet kastar
i med ett flöte är den mumsig så ger jag ett napp

och hoppas att det går bättre så att hon inte slänger
mej till baka och kallar mej jävla botten napp ha ha !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten