Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterklok i lungnet

jaha då är min skönhet till baka i mitt liv och
nu får jag sitta här och skämmas för minna

stora ord som hoppa frikostigt ur min mun i
vrede och svansen i mellan minna ben vet jag

att hon inte vill ha där med en socker bit och
lite kärlek så löser sej allt jag hatar min vrede

framför allt det har blivit ett handikapp i min
ny värld tvi! för den som ett krokben när jag

söker glädjen !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 173 gånger
Publicerad 2013-08-09 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten