Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
energiläckage; att dra in ansvaret borde vara lika lätt som att dra in sin vinst - men vem vill riskera skulden utan borgenär..? Ok, lever du som en bank så förstår jag. Säg till när hjärtkammarna funkar lika.


goodwill; skunken

 

borgenär jo
men se där

 

där rinner sanden mellan fingrarna

 

är det alls någon idé att som en furie försöka tvinga den som inte vill
men ändå kastar sin guldsand för vinden


är det alltid rätt att alltid ha rätt som det är fel att ha fel - sitt still

tänk en stund eller ej omkring 
vila inom dig

 

tills du inte har nåt mer att sälja
tills du inte får tillbaks på goodwills-hej

 

välj ditt eget ansvar är det enda sen
som skulle kunna tilltala mig

 

skunken på banken - det är den tanken 

för dig

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri