Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Magica


Haiku XVII

 

Vattnet i glaset

Flugan där inne och jag

Båda fick dricka 




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 22:28



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det är bra att dela med sig... även om jag är lite tveksam till att dricka ur samma glas med en fluga...
2013-08-09

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost