Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke gång

jag är en blivande poet det är min önskan
att bli värdig den titten och benämningen

för mina ord är ej bra placerade eller rätt
grammatiken är likt som fiskarens nät full

av hål och lätt fastna i för det beläste eller
för dom som märker minna ord och missar

texten i från mitt hjärta likt när man puttsar

fönster och väntar på en snäll komentar men
jag hör bra att där är det två fläckar på ett

helt fönster såg hon inte att det var rent för
hon kommenterade bra två små fläckar det


är liknelsen att alla känner hör ser lukten berör
alla kan det här men det är hur man beskriver

det som är den stora skillnaden för individen
unik på sitt eget sätt och som ett tum avtryck

som sin egen poet av sitt utryck förankrad och
baserad på erfarenheter ut av sitt liv upplevelser

runt om honom kopplat till känslor i relaterade
situationer med kärleken förlusten av den eller


lusten till den för jag tycker det är så vackert att
utrycka något som ej går att se men en då göra sej

förstod med bläck på pappret även kominusera
med sitt eget hjärta när tårarna är slut jag är ingen

hejar på att stav rätt men att det är någon som
stannar upp och läser mina ord det värmer mej

så hjärtligt och får mej att sträcka på min rygg
för jag har läst en bok i hela mitt liv nu menar

jag inte storleken på boken men jag aldrig haft
något intresse och nu har jag glömt min face Book

för den här sidan har tagit överhand för minna känslor
och mitt sätt att utrycka och beskriva dom på ett

civiliserats diplomatiskt sätt så att läsaren känner
och upplever vad jag har skrivit och få resa på

liknande sätt så den person förstår min väg och
jag vet att punkter och olika tecken som jag inte

sätter på rätt ställen jag vet detta det är därför
som det värmer att det är någon som läser en då

minna tankar känslor och min syn och humor på
livet god natt allihop och tack för ordet Med

vänlig hälsningar stav hopparen i orden !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 204 gånger
Publicerad 2013-08-09 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten