Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyga fram

Dom som skjutits ner i skuld
Fast dom bara ville flyga
Inte bara stilla gå
Vänta, be och smyga




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-21 10:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tycker jag var bra med ordet skuld där.
som en lerduva typ.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman