Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljud


Nattljud.
Ingentinget är precis överallt.
Mina andetag håller andan och
vill också vara en del av tystnaden.
Den är bekväm som bomull.
Eller sommarmoln.
Nattljuden.
Ljudet av en öppnad balkongdörr
och att gå barfota i gräs.
Ljudet av att äta nattmat
och att ha en favoritlåt på hjärnan.
Ljudet av mobilen på ljudlös.
Kärlek till ingentinget.

Kärlek till nattljuden
en vaken natt.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-10 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel