Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektiv på tillvaron

visst flyter det på
sa den ena kontinentalsockeln
till den andra

Om mitt hjärta är en sten
sker det kanske ändå
en förändring

mot ett pulserande liv




Fri vers av Bengt VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-10 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP