Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så dumttt !

hej o hoj det är jag som är bror duktig jag
genom skådar allt i alla jag ser lögner och

sorg jag ser varje snedsteg på deras väg
jag kan ej se in i framtiden men berätta

om deras förflutna om deras fel brister
vad dom gjorde fel och att det kommer

bli värre om dom fortsätter på denna
väg men min egen ser jag inte ett skit

för jag är för upptagen av allt runt om
kring det är jag som är bror duktig den

den största grisen av tre ha haa ! jag ser
allt utom mej skälv en värld utan spegel




Fri vers av den nakna poeten
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-10 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten