Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kan

När jag kan
springa i solen
med ett hjärta som slår
med ben som bär

när jag kan
lyssna på musiken
känna den
vara den

när jag kan
äta andas leva
se förstå
och känna

när jag kan
skrika
säga ja och nej

när jag kan
drömma

när livet finns
hos mig

varför skulle jag
lämna det
hos dig




Fri vers av AnnaBegins
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-10 12:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känslan mycket starkt!
2013-08-11

    ej medlem längre
ingen kompromiss
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins