Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=z0glOYQBlSA


dödsdansen ( choka )


vände bort ansiktet -


konst som jag tidigt lärt mig.


det man inte ser


saknar man inte, finns ej


alltid känt så. starkt.


det är bara början i


långt avvänjande.


först tar man ett snabbt farväl,


som vid begravning,


sedan vänjer man sig vid


liv utan ljuspunkt -


man vet det blir lättare,


en morgon går solen upp







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-10 14:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
"vände bort ansiktet -


konst som jag tidigt lärt mig"

Vilka tänkvärda ord flera gånger om/kram
2013-08-13

  Lars Hedlin
I morgon är en annan dag............
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran