Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre senryun, en choka och en fri dröm


små kortdikter, del 36



förstod ingenting;


det var inte så farligt



gjorde inte ont



***************





vi har kommit


ifrån varandra; du ville


gå en bit från oss



***************



om man nästan

aldrig håller med om

någonting med

någon, men nästan alltid

håller tyst om det

blir man till slut full av allt

oenigt som vill tala?



*********************


drömde om Merete Mozzarella...

skrattade åt hennes namn

inombords -

hon var mycket ledsen

och mycket lång;

hela hennes väsen grät

gråbeige tårar -

hon ville ha det tyst.

jag tyckte mycket synd

om alla som ville tala


***************


klockslag stämmer ej


inte din bild; och namnen



är fejk i tiden








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-10 14:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för dessa!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran