Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft med russin i

Det är inget märkvärdigt
med din fantasi
Bara en kaka av luft
med russin i
men det är russinet som gör kakan
och tanken flyger
dit där du får vara fri




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-19 10:41



Bookmark and Share


  Nina.H
O de små russinen
kan bli vacker poesi!
2013-08-21

    ej medlem längre
Tankar och fantasier ska få flyga fritt. Underbar text!
2013-08-19

    ej medlem längre
Tanken flyger dit där den trivs kanske.
2013-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underfundigt rolig text!
2013-08-19

  SatansSon VIP
tänkvärd. fin kortdikt. van medlängre av dig.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman