Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha överseende med min engelska, tack... :)


Be kind to another person...



Let someone go Before u when u are on line in the store, pay the bus for one person, tell a sad person she/he look Beautiful, take your time to talk to peopel you know are alone, hug a Child that dont get any love, share your last bread with a hungry homeless person, if you have a angry neighbor, give them a smile and say "what a Lovely day", be thankful for having roof over your head and food on the tabel, give a helping hand to a singel women/man that need help raising theire Children...

If you are nice to one person today, maybe that person show kindness to Another...




Fri vers av genni VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-10 18:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skaldat
2013-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Jodå, visst och sant. Men jag tror inte på att vara tillgjord, att krysta fram leenden (som ju ändå är falska) bara för att vara människor till lags.
Däremot är det sant, det som Mao Tse-tung sade om att tjäna folket. Det kan vara att hålla upp en dörr, hjälpa en tant över gatan eller något i den stilen.

2013-08-11

  Angela Bohlin VIP
Mmm denna gillar jag skarpt!
2013-08-10

    ej medlem längre
Ja, va fint älska din nästa!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP