Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om kärlek känslor

man kan inte äga någon annans hjärta
som dom brukar säga för det går inte

då det är en färsk vara som pumpar liv
till min kropp men kärlek är något som

man måste hantera varsamt vage dag
samtidigt måste förstå mej skälv mina

ord handlingar stå till svars inför minna
ord och handlingar på ett sätt som är

lätt att förstå och respektabelt för att
vinna till baka tillit och respekt att jag

kan uppföra mej mycket bättre en så
nu när lugnet faller ner i mitt mörka

sinne då jag står med skam i ansiktet
så blev snabba utryckta ord i vrede

massa tråkiga minnen att bära med
mej efter vägen varför har vi känslor

dom ställer till problem det hade
hade varit lättare att säga adjö

tack men det funkar inte
i mellan oss tack för det som

har varit du har varit en riktig
glädje för mitt samvete och

ångest lycka till i framtiden med
all min respekt för dej min omaka




Fri vers av den nakna poeten
Läst 152 gånger
Publicerad 2013-08-10 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten