Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina egna ord med en del lånade som passade in i sammanhanget


en fångad tanke och känsla

det är en stor skillnad på att leva och att hålla sej vid liv
därför vill jag bli kysst och älskad innan jag blir knu.... !

jag vill känna att jag lever och är älskad ut av att bara
vara mej skälv i en värld full av glädje skapad ut av

bara dej och mej en platts för två att skapa av drömmar
med känslor fulla av saknad bara du och jag ta bort repet

den är en meter jag vill komma dej närmare nu när solen
går ner och mörkret faller och kylan smyger sej på runt

om oss låt oss älska långsamt igenom natten vår värld
kommer bli stor för allt runt om oss försviner du och jag




Fri vers av den nakna poeten
Läst 136 gånger
Publicerad 2013-08-11 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten