Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunger dina sånger

Jag går ut
för att se andras ansikten
mina ögon söker ditt

Jag lyssnar
till andras ord
längtar efter dina

jag sjunger nya sånger
men finner mig sjunga om dig

jag nynnar febrilt
men det är din melodi

jag springer
för att springa ifrån
tills orken tar slut
men hamnar utanför din port

jag skriker
för att slita mig loss
kvar ekar ditt namn


du lämnar mig inte




Fri vers av AnnaBegins
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-11 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör mycket!
2013-08-12

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-08-12

  träsnidaren
Så intensiv.
Så vackert.
2013-08-11

    ej medlem längre
Gillar denna...den påverkar mig!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins